Wie is Intersale

Intersale is een verkooporganisatie die zich richt op het aanbieden van een compleet pakket diensten en producten op het gebied van bedrijfsveiligheid en beveiliging.

U kunt hierbij denken aan risico inventarisaties zowel op veiligheids- als beveiligingsgebied, het opstellen van bedrijfsnoodplannen en beveiligingsplannen, vluchtwegbewijzering en het opleiden en trainen van medewerkers.

Tevens kunnen wij ook de levering verzorgen van de benodigde veiligheids- en beveiligingsmiddelen. Het aanbieden van beveiligingsdiensten behoort eveneens tot de mogelijkheden.

Aan de start van Intersale is een jarenlange periode van opbouw van
deskundigheid en marktkennis vooraf gegaan, zowel binnen de politie, de beveiliging als ook de veiligheidsbranche.

Om garant te kunnen staan voor een kwalitatief goed product, maakt Intersale gebruik van een aantal partners in de verschillende branches, voor wat betreft de uitvoering van de opdrachten.

U als klant kunt hierdoor via
één aanspreekpunt al uw zaken regelen binnen de genoemde aandachtsgebieden, van het opstellen van beleid tot het implementeren binnen de organisatie en zelfs het onderhandelen met de leverancier over de prijs. Hierdoor wordt het voor u een stuk eenvoudiger en bespaart u veel tijd en geld

Aan de loketfunctie die Intersale voor u uitvoert zijn geen kosten verbonden. Intersale ontvangt een vergoeding van zijn partners. Deze vergoeding wordt betaald uit de marge die onze partner op zijn product heeft. Dit impliceert dat u als klant hier niets van merkt. Dus, geen prijsverhogingen om Intersale te betalen.

Bijna alle producten kunnen zowel gedifferentieerd als gecombineerd worden aangeboden, waarbij de samenstelling afhankelijk is van uw wensen.

Door gebruik te maken van de combinatie mogelijkheid ontstaan voordelen die voor u belangrijk zijn.

Voordelen

  • Eenduidigheid in voorschriften, procedures en opleiding
  • Eén aanspreekpunt (tijdsbesparing)
  • Maximale kwantumkorting
  • Optimale afstemming tussen de verschillende disciplines
  • Snelle aanpassing in de organisatie

    ©FDM STUDIO WEBDESIGN & HOSTING